Acte de Lliurament d'insignies de Socis JAS

El passat 27 de gener, es va celebrar l'Acte del lliurament de les insígnies de fidelitat als socis amb 25 i 50 anys d'antiguitat al club.

L'Acte va tenir lloc a la sala de premsa de la Pista Coberta de Catalunya, fou presidit per Laura Reyes (Regidora d'Esports) i presentat per Jordi Molins, Juanma Prieto i Ricard Rof. Prèviament, es va projectar la pel•lícula "Josep Molins. Una vida d'atletisme", feta amb motiu del centenari dels inicis de la JAS.

Arrel de l'esclat de la pandèmia, dit Acte es va deixar de fer (2020), i ara, s'ha restaurat de nou amb el lliurament de les insígnies als 60 socis que en els darrers 4 anys han complert tal quantitat simbòlica d'anys com a socis del club.

Entre ells, Pol Gibert, atleta de la JAS en la seva joventut. Actualment, Tinent-Alcalde de l'Ajuntament de Sabadell (casualment, Alcalde Accidental el dia del esdeveniment), i que va assistir a la cerimònia com un soci més.

Josep Molins, per malaltia, no va poguer estar present a l'Acte, però sí en Carme Valero (l'altre protagonista de la pel·lícula), i que en la presentació del film (Cinema Imperial), fou ella qui no va poder assistir per malaltia. Altres ex-atletes del club, també van assistir a l'Acte.

Tots els guardonats, també van rebre un diploma commemoratiu, el mateix que es lliura des de 1994. Dissenyat pel gran artista local, Jordi Roca, també col.laborador de la JAS (també és l'autor del logotip del Centenari), i que fa pocs dies ens va deixar.

L'Acte va acabar amb un piscolabis i amb una copa de cava, doncs fou considerat com un acte més per celebrar el Centenari.

Odoo • Texto e imagen