Arnau García, Rècord de Catalunya de 60m

L'atleta Arnau García bat el Rècord de Catalunya Sub16 de 60m amb una marca de 6.98s

Rècord de Catalunya de 60m

Arnau García ha batut el Rècord de Catalunya Sub16 de 60m amb una marca de 6.98 segons, aconseguint passar la barrera dels 7 segons i establint la 4a millor marca espanyola de tots els temps. Aquesta marca li ha valgut per penjar-se la medalla de bronze al Campionat d'Espanya Sub16 PC.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Gallur (Madrid) el campionat d'Espanya Sub16 de pista coberta, event aplaçat el passat mes de març per causa del Covi-19.

El velocista, deixeble de Juanpe Martínez, ha aconseguit baixar dels 7 segons, registre que li ha permès aconseguir la medalla de bronze i aconseguir un nou rècord de Catalunya de la categoria Sub16.

A la final també es va batre el Rècord d'Espanya (6.90 segons) i es van aconseguir la 1a, 2a i 4a millors marques espanyoles de tots els temps. Els tres atletes que han pujat al podi ocupen les 3 primeres posicions del rànquing europeu Sub16 del 2020 de la prova.