Campionat d'Espanya Sub-18 en Pista Coberta

El passat cap de setmana del 11 i 12 de Març es va celebrar a la ciutat de Salamanca, el campionat d'Espanya de pista coberta en categoria Sub18. La JAS ha estat present amb 3 atletes.

El millor resultat ha estat per Aicha Khoumi aconseguint una magnífica 6ena posició a la prova de Triple Salt amb un registre de 11,88 metres. Aicha també ha competit a la prova de 60 metres tanques. A les eliminatories va obtenir una marca de 9,02, que li va donar el passi a les semifinals. Finalment va ser 13ena amb una marca de 9,07.

D'altre banda, Fatoumata Diallo ha finalitzat la prova de Salt d'Alçada en 7ena posició amb un concurs net i millorant la seva marca personal, amb un resultat final de 1,64m metres.

Per finalitzar, Max Peula va participar a la prova de 60 metres llisos on a les eliminatories va realitzar una bona cursa e impossant-se amb un temps de 6,96. Tot i això, unes petites molesties li han impossibilitat de participar a les semifinals.