Campionat d'Espanya Sub18

Odoo • Imagen y texto

Rècord d'Espanya per la Sofia Santacreu

El passat cap de setmana es disputava a la ciutat de Gijón, el Campionat d'Espanya Sub18 on la JAS va participar amb 5 atletes i molts bons resultats.

Varem començar amb els 5000 metres marxa, on la Sofia Santacreu va destrossar el rècord d'Espanya de la prova en possessió de Maria Vasco, fa més de 30 anys. Aquest registre li va otorgar la medalla d'Or a la prova.

D'altre banda, Max Peula va obtenir un 5é lloc final a la prova de 100 metres llisos amb molt de nivell. A les semifinals va obtenir un bon registre de 10,72.

Aicha Khoumi, única atleta de la JAS en fer dues proves, va realitzar un espectacular campionat on va participar a la prova de 100 metres tanques on va ser 8ena gràcies a classificar-se per temps a les semifinals. Tot i això, va tenir energies per participar a la prova de Triple Salt on va finalitzar 5ena amb un registre de 12,18.

Al migfons vam participar amb Pol Molins, atleta que ha estat tota la temporada estudiant i competint als Estats Units, a la prova de 1500 metres. Ha finalitzat en 5ena posició amb un registre de 3:57,59.

Per finalitzar, Fatoumata Diallo va finalitzar en 5ena posició tot i empatar amb la 3era i 4rta classificada a la prova de Salt d'Alçada amb una marca de 1,69. Els nuls anteriors la van fer 5ena final.

El futur del club està garantitzat amb aquests joves al capdavant de l'entitat.

Moltes gràcies per deixar-nos gaudir amb vosaltres de les vostres fites!!