Campionat de Catalunya Absolut-Sub23






El 21 de gener vam viure a la Pista Coberta el Campionat de Catalunya absolut i sub23, amb participació de la JAS.

Destaquem l’actuació de Roger Martinez que ens va fer viure una de les finals mes ajustades del campionat als 60m.t. juntament amb Marc Gale (Cornella At.). El títol se l’emporta Marc amb un temps de 7.99(1) i el subcampionat es pel Roger amb un temps de 7.99(4). L’atleta sabadellenc aconsegueix el títol en categoria sub23. La marca suposa un nou record de Sabadell i sembla no tenir sostre, el proper cap de setmana Meeting Internacional de Catalunya, al següent Campeonato de España sub23 a Antequera. Veurem que es capaç d’aconseguir en Roger.

La matinal continuava amb bones noticies, Miquel Borras aconsegueix la medalla de plata als 1500m.ll. amb un temps de 4:08.33, marca que li permet situar-se també com a 6é classificat en el campionat absolut. Miquel segueix demostrant que aquesta temporada esta fort; ara mirada fixe al  Campeonato de España sub23 a Antequera.

També la Berta Teruel disputa la cursa de 800 metres llisos i aconsegueix una meritòria segona plaça en categoria sub23 amb un temps de 2:23.85, que a l’hora li permet assolir un 7é lloc en categoria absoluta .

Sabor agredolç per a la nostre saltadora d’alçada Fatoumata Diallo que tot i ser encara atleta sub20 (2006) aconsegueix una magnifica quarta plaça al concurs absolut. Un sol nul a l’1.65 la deixa fora del podi. Acaba la proba amb un salt d’1.68 que referma el seu estat de forma donada la seva regularitat sobre aquestes alçades.

Tancàvem la participació de la JAS amb el llançador de pes Jesus Rodriguez, que aconsegueix enviar la bola a 11.07m per ser  14é de Catalunya.