Campionat de Catalunya de Clubs Sub14

El passat dissabte 25 de Febrer es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya una nova edició del Campionat de Catalunya de Clubs en categoria Sub14.

Pel matí, es va disputar el grup B, on participavem amb l'equip femení. La JAS va aconseguir una 7ena posició global. A destacar el bon rendiment de Berta Galan a la prova de 2000 metres llisos, Adriana Caus al Salt d'Alçada e Ingrid Molins al Triple Salt que van aconseguir victories a les seves proves. Felicitem també a totes les atletes que van participar i ajuda a la JAS durant el campionat.

D'altre banda, l'equip masculí va participar en el grup A, que es va disputar per la tarda. En aquest encontre, la JAS va finalitzar en una 6ena posició molt disputada.

Els més destacats de l'equip van ser en Arnau Farràs als 60 metres llisos, Alex Blanque al Triple Salt i l'equip de relleus 4x200 composat per Blanque, Farràs, Sagnier i Sanchez. Felicitar també a tots els atletes que hi varen formar part de l'equip amb bons resultats.

També volem destacar el paper important del cos tècnic responsable de la categoria, el qual està realitzant una molt bona feina amb tots els atletes, tant a nivell esportiu com a nivell de club.

I també volem agrair la presencia a tots els pares i mares per animar a tots els atletes de la JAS.

 

Odoo • Texto e imagen