Campionat de Catalunya de clubs SUB16 Pista Coberta

Els equips Sub16 del Club van disputar el passat dissabte, el Campionat de Clubs de Pista Coberta al Palau Sant Jordi de Barcelona.


Els resultats han estat molt bons els nois subcampions i les noies han fet un 4rt lloc. La competició, que amb les mesures sanitàries actuals perd l'emocionant ambient habitual d'aquest campionat, ha estat molt disputada en els llocs que completen els podis, ja que els campions, Hospitalet en nois i AA Catalunya en noies, han estat intractables. Tant les noies com els nois s'han jugat la classificació final en uns emocionants relleus on s'han aconseguit dos meritoris segons llocs, que als nois els ha donat el segon lloc i que a les noies que havien de retallar 3 punts al Penedès les ha deixat a un sol punt del podi.

Destacar que hem estat dels pocs equips que hem presentat atletes totes les proves en nois i noies, i el compromís d'aquells atletes que han participat en aquelles proves que no són les seves proves habituals i que han estat la clau per aconseguir tants bons resultats.

A nivell individual destaquem les primeres posicions de Jan Castella en els 60m i Martí Bertran en 600m, les segones posicions de Max peula en 300mFatumata Diallo en alçada, Ainara Prieto en perxa, Lluis Quiles en 3000m i les terceres posicions de Queralt Cortes en 3000mmCartola Domingo en 3000mIratxe Balague a la llargada i Aleix Castro i Mireia Delgado als 1000m. I una menció a Pau Lescure que va ser rigorosament desqualificat a 10m de meta quan ocupava una merescuda segona posició als 3000mm.

Aquest equips sembla que ens faran disfrutar aquest any!! 

ENHORABONA ATLETES I TÈCNICS !!