Cmpionat d'España Sub23

El passat 3-4 de Febres es va disputar el Campionat d'España Sub23 a Antequera amb participació de la JAS.

En Roger Martinez va participar a la prova de 60 metres tanques on es presentava amb la segona millor marca dels participants. Unes molèsties al tendó d'aquiles no li permeten estar al cent per cent i aconsegueix una meritòria 4a posició. Com a nota positiva cal remarcar que s'acosta a la seva marca icnlus l'iguala en el seu pas pel campionat on ha de correr tres curses en un dia. Pel matí realitza 8.04 a l'eliminatòria; per la tarda a la semifinal iguala marca personal amb 8.00 i a la final acaba 4t amb un temps de 8.01. Una regularitat molt positiva tenint en compte que encara ha de participar al Campionat d'España absolut els dies 17-18 de Febrer a Ourense.

L'altre atleta participant és Miquel Borras que realitza la prova de 1500mll. No aconsegueix passar de ronda i amb una cursa tàctica queda 7é de la seva sèrie amb un temps de 4:06.28. En Miquel torna a participar a un campionat d'España després d'uns anys i ho torna a fer on va debutar, a Antequera. Ja veniem avisant del potencial de l'atleta i del gran estat de forma amb el que encara la temporada.

També destaquem la tercera posició a la prova dels 3000mll d'Àmbar Tomas. L'exatleta de la JAS viu un moment dolç en l'atletisme i es tot un orgull poder ser particeps en el seu desenvolupament com a exatleta de l'escola.