El CENTENARI de la JAS

Acte del centenari celebrat als cinemes Imperial per la presentació del documental

Dilluns passat, dia 13 de Juny, la Joventut Atlètica Sabadell es va apoderar per unes hores dels cinemes Imperial de Sabadell, amb l'objectiu de celebrar tots junts un dels actes més importants de la commemoració del Centenari de la JAS. 

L' acte es va iniciar amb el reconeixement als diferents presidents que va tenir l'entitat durant aquest 100 anys i el reconeixement a alguns dels atletes més destacats que van vestir la samarreta de la JAS arreu del planeta.

A continuació, la part principal de l'acte, l'estrena del documental on s'explica, amb paraules de Josep Molins, Mati Gómez i Carme Valero, els inicis del club, tota l'evolució, i la figura de l'actual president, en PEP, qui ha donat tota la seva energia i amor per aquest, el nostre club,

JOVENTUT ATLÈTICA SABADELL.

L'acte va finalitzar amb més reconeixements a persones i families que han col·laborat amb l'entitat de forma desinteressada i a joves atletes amb projecció de l'actualitat. Tot seguit, van fer un parlament, l'alcadessa de Sabadell, Marta Farrés, i la presidenta de la Federació Catalana d'Atletisme, Mercè Rosich, que van tenir unes paraules d'agraiment al Josep i a totes les persones que formen la JAS.

Com es costum, i no podia ser d'un altre manera, en Pep va finalitzar l'acte agraint a totes les persones per la presencia i enviant forces al mes joves per tal que continuin fent historia per aquest club, la JOVENTUT ATLÈTICA SABADELL.

FORÇA SABA!!!!!   

Odoo • Texto e imagen
Odoo • Texto e imagen
Odoo • Texto e imagen
Odoo • Texto e imagen
Odoo • Texto e imagen
Odoo • Texto e imagen

*Imatges de Diari de Sabadell