ELS INICIS DE L'ATLETISME A SABADELL FINS LA GUERRA CIVIL

El proper dilluns 22 de Maig a les 19:00 es farà la presentació del llibre escrit pel nostre atleta Ricard Rof, "ELS INICIS DE L'ATLETISME A SABADELL FINS LA GUERRA CIVIL" a la Llar del Llibre de Sabadell. En el mateix acte, també es presentarà el llibre escrit per l'expresident Josep Maria Antentas "Conte irreverent, però amable, sobre un maratonià".

Si bé el llibre d'en Antentas és una novetat, el d'en Rof (juntament amb Pere Melero, co-autor) ja fou presentat al 2021, però no tothom va poder accedir a la Sala degut un imprevist límit d'aforament com a mesura anti-covid, aliè a la nostre voluntat.

Ara, aprofitant que el club ha editat una segona edició, es presenta de nou, principalment, pels que no vàreu poguer entrar en aquella presentació, aprofitant el mateix acte per la presentació del llibre d'en Antentas.

Pels que esteu interessats en adquirir qualsevol dels dos exemplars i no pogueu assistir a la presentació, ambdós llibres seran venuts a "La Llar del Llibre".

En cas d'adquirir el llibre d'en Rof-Melero, presentant el ticket de compra a la Secretaria de la JAS, s'ofereix gratuïtament un exemplar del llibre "Història de l'atletisme a Sabadell: 1914-1991". Escrit pels mateixos autors i publicat en 1992 arrel subvenció "Olimpíada Cultural Barcelona'1992".

Odoo • Texto e imagen