Irene Mena i Nil Gonzalez, CAMPIONS DE CATALUNYA

El passat dissabte 18 de Juny es va celebrar a la ciutat veina de Castellar del Vallés, la jornada final del Campionat de Catalunya de Promoció, en un dels dies més calurosos de l'any.

La JAS ha estat representada per un total 14 atletes entre les tres categories (Sub-10, Sub-12 i Sub-14).

En general, el rendiment de tots els participants ha sigut molt bó, però cal destacar un parell d'atletes que s'han proclamat: CAMPIONS DE CATALUNYA!!!

Irene Mena (Sub-12) ha aconseguit la victoria a la prova de 600 metres llisos amb un registre de 1:47,94. Irene també s'ha endut la medalla de bronze a la prova de 60 metres llisos, amb un registre de 8,83.

Aquesta no ha estat la única victoria per la JAS, ja que Nil Gonzalez (Sub-10) s'ha endut la medalla d'or a la prova de Salt de Llargada, amb un salt de 3,84 metres. En Nil també ha disputat la prova de 60 metres llisos on ha aconseguit la 14ena posició.