Mor Andreu Llovera, ex-president de la JA Sabadell

Andreu Llovera i Borniquel ha mort a l’edat de 94 anys, expresident del nostre club i membre destacat del teixit esportiu de la ciutat tambe va destacar com a jugador de Handbol al CE Sabadell i va arribar a presidir la secció de natació del CN Sabadell.

"L’any 1980 va accedir a la presidència de la Joventut Atlètica Sabadell, posant fi a dos anys de caos absolut perquè ningú volia ocupar el lloc capdavanter. L’entitat es trobava en una situació molt delicada en tots els àmbits i l’Andreu va ser l’encarregat de revitalitzar-la. En la faceta esportiva, el club va passar de categoria regional a Primera i d’aquesta manera va recuperar l’estatus que tenia abans de la crisi, provocada per l’èxode dels atletes més rellevants a altres clubs.

Van ser quatre anys molt intensos. Andreu Llovera va ser president fins a l’any 1984 i li va tocar viure els temps previs a la transformació de les instal·lacions esportives i, per tant, la seva gestió va centrar-se en l’organització de les proves de cros, com el clàssic Sant Sebastià i els Campionats de Catalunya de l’any 1983."*

*font: Diari Sabadell