Presentació llibre "Els inicis de l'atletisme a Sabadell fins la Guerra Civil"

L'auditori de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell ha acollit, aquest dimarts dia 23 de novembre, la presentació del llibre escrit i documentat pel Ricard Rof, expresident i estadistic del Club, i el Pere Melero, exatleta i col·laborador en altres publicacions relacionades amb el club i l'atletisme de la ciutat.

El llibre es un recull de dades i esdeveniments que ens expliquen com es desenvolupava l'atletisme a principis del segle XX, que te poc a veure amb el que coneixem actualment, tant a nivell de material i instal·lacions com a nivell humà amb uns atletes que no disposaven del mitjans i el coneixement dels que disposen ara. Això si eren epoques on els festivals atlètics eren gran focus d'atenció.

Per problemes d'aforamnet la sala no ha pogut encabir a tots els assistents que volien acompanyar als autors en aquest dia tant especial després d'anys de treball. 

L'acte ha comptat amb la presencia de la Laura Reyes, Regidora d'esports de l'Ajuntament de Sabadell, Joan Vuilluendas, president, i Josep MªAntentas, Vicepresident de la FCA i representants de les diferents entitats de la ciutat que varen ser protagonistes tambe d'aquells inicis com el CE Sabadell, el CN Sabadell i la UES.