Tret de sortida al Centenari, 100 anys d'historia i molt futur




El passat dissabte 27 de març, es van posar en marxa els actes de commemoració del centenari de l'entitat amb el Trofeu Centenari de relleus de promoció que vista l'acollida neix amb la idea de quedar-se.

L'esdeveniment amb tot el protagonisme en els atletes va comptar amb la presència de la regidora d'esports, la Sra. Laura Reyesaixí com amb part de l'equip del Consell Esportiu de Sabadell, als quals se'ls va fer entrega de un obsequi commemoratiu, finalment no va poder ser present la Federació catalana a la qual es farà arribar l'obsequi commemoratiu consistent en un relleu, símbol en el nostre esport de la feina en equip que entitats, federació i institucions públiqúes duem a terme.

L'activitat a la pista va ser molt emocionant i es van veure relleus de gran nivell amb molta feina pel fotofinish, els podis van ser molt repartits amb els relleus d'or, plata i bronze, trofeu de la competició, repartits i que esperem que serveixin de motivació pels joves atletes.

Al matí es va dur a terme un control individual amb gran afluència d'atletes especialment de categories sub10 i sub12, que comencen a recuperar el ritme de competició.

Us deixem enllaç amb els resultats de totes dues competicions i amb els àlbums de fotos (Actualitzarem amb més fots del trofeu):

RESULTATS TROFEU

RESUSTATS CONTROL

FOTOS CONTROL (CARMELO RODRIGUEZ)

FOTOS CONTROL (ANNA LUCAS)

FOTOS TROFEU CENTENARI (ANNA LUCAS)

FOTOS TROFEU (CARLA FERNANDEZ)

FOTOS CESC BATLLO